Ecohair – Your natural choice

Ecohair har funnits sedan 2009 och ligger på en lummig gata på Kungsholmen. Alla våra frisörer är utbildade och mycket skickliga. Vi är alla olika och kan därmed erbjuda en bred kreativitet och kunskap i klippning, färgning, styling och uppsättningar.

Vi tar oss tid och kommer med idéer så att du får en individuell behandling som passar just dig.  Vid varje behandling ingår en konsultation där vi går igenom dina önskemål, hårets och hårbottens kondition samt en skön och avkopplande massage vid shamponering.

På Ecohair arbetar vi enbart med råvaror och produkter som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier. Samtidigt som de är skonsamma mot miljön och hälsan bygger de även upp och stärker ditt hår.

Hårvårds- och skönhetsprodukter är något som alla använder dagligen. Många ämnen i dessa produkter är svåra att bryta ner och dessutom hälso- och miljöskadliga. Genom att jobba med naturkosmetiska produkter och naturliga färger hjälper vi till att skapa en bättre miljö samt arbetsmiljö för oss frisörer och våra kunder.

För oss är det viktigt att ha ett fokus på miljö i allt vårt arbete.  Allt ifrån val av produkter och inredning till sopsortering sker med stor omsorg om miljön. Vi kan på detta sätt kombinera vårt fantastiska hantverk med ett miljöarbete.

Här på vår hemsida kan du hitta mer information om oss och vad vi erbjuder här på Ecohair. Du är förstås också välkommen att göra ett besök direkt i salongen.

Välkommen till oss!